Лідера читання Національної бібліотеки України для дітей обрано!

23.08.2019

Лідера читання Національної бібліотеки України для дітей обрано!

У Національній бібліотеці України для дітей під час інтелектуального змагання під гаслом «Читає дитина – процвітає країна» відзначили 28 річницю Незалежності України та обрали лідера читання літнього сезону. 9 кращих читачів із 68 учасників програми «Я ЧИТАЮ ВЛІТКУ!», які прочитали найбільшу кількість книжок, змагалися за путівку на ІІ Всеукраїнський конкурс «Бібліофест лідерів читання», який відбудеться на початку вересня у м. Одеса.

На сцені були справжні книгомани, які не уявляють свого життя без книжки. Під час свята діти яскраво і переконливо продемонстрували свій інтелектуальний багаж, який накопичили завдяки читанню: ерудицію, обізнаність, вміння критично мислити та висловлювати свої думки. А у театралізованих виступах «Найкраща книга цього літа!» розказали про книги, які стали для них відкриттям. Усі читацькі виступи можна переглянути на відеоканалі бібліотеки.

За результатами змагання переможцем інтелектуального батлу стала Полегенько Анна, яка прочитала за літо 97 книжок і змогла дати найбільшу кількість правильних відповідей. Вона отримала сертифікат на участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі «Бібліофест лідерів читання».

-->