«БібліоФест лідерів читання». Одеса-2019

22.08.2019

«БібліоФест лідерів читання». Одеса-2019

Святковий фінал ІІ Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання — 2019»

«БібліоФест лідерів читання»

Всеукраїнський конкурс «Лідер читання» започатковано 1 квітня 2018 року Національною бібліотекою України для дітей під патронатом Міністерства культури України та за сприяння Української асоціації працівників бібліотек для дітей, Національної секції Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги (IBBY).
Фінал І конкурсу «БібліоКемп лідерів читання» відбувся у 2018 році на базі базі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, за підтримки Українського культурного фонду.
Фінальне підведення підсумків ІІ Всеукраїнського конкурсу «БібліоФест Лідерів читання» відбудеться з 1 по 3 вересня 2019 року на базі Одеської обласної бібліотеки для дітей ім. В. Катаєва.
Чемпіони читання з усіх областей України зустрінуться на Одещині, в таборі «Сонячний» Українського дитячого центру «Молода гвардія». Юних книголюбів чекають незабутні зустрічі з улюбленими письменниками, майстер-класи, розважальні програми, цікаві екскурсії. Бібліотечні працівники обговорюватимуть питання дитячого читання та впровадження інноваційних практик бібліотечної роботи з дітьми.

Прес-реліз

Програма

-->